Currency Converter

Pivot Points

Tuesday, 25 February 2014

Prepaid Percuma

Salam bahagia kepada semua.
Hari ini saya hanya nak berkongsi kepada semua bagaimana untuk mendapatkan
PREPAID PERCUMA 
hanya dengan membekalkan cara yang ringkas untuk mendapatkan point
dan boleh ditebus dengan apa jenis pun terutama sekali 
REDEEM TOPUP.

Langkah pertama 

Pergi ke PLAYSTORE
Taip GETS

Atau


Buat satu pendaftaran ringkas
dan masukkan INVITATION CODE

BACFB57GW

Dan anda akan mendapat 2500 coin secara percuma
dan apa yang anda perlukan andalah muat turun dan kutip coin yang terdapat disitu
kumpul sehinggakan cukup untuk menebus sesuatu yang anda inginkan.

Selamat Mencuba





Saturday, 2 March 2013

Cyber Trust Fund Corp

BAGI PENDAFTARAN CYBER TRUST FUND CORP SILA KE BAHAGIAN TENGAH





Kemunculan real bisnes yang akan MELETUP pada 2013 ini. Forex live GOLD/SILVER. System komoditi bisnes (Trading silver/gold) Islamic Swap-Free Account. Forex spot.
Marketplace Forex Switzerland (SWFX) Swap-Free Account.Forex spot.
Marketplace Forex Switzerland(SWFX)
Kelebihan System (EA) auto trade :


Pengeluaran Dana Pada 31-07-2013

Dana Pendapatan telah masuk pada 06-08-2013

gambaran dari akaun saya yang bakal (PAIRING)

Jadi rebutlah peluang menjadi kumpulan terawal.

Jom kita letupkan bisnes baru ni....
Cepat parking dulu (dengan belian lot minima RM700 sahaja) untuk jadi yang terawal, pasti anda tidak menyesal...sebelum terlambat.












Penawaran terbaik untuk semua rakan-rakan.Anda ada alternetif ke Real Investment gold/silver CYBER TRUST FUND CORP,World Leading Fx Trrading Management System. MIG Bank menawarkan akses terus ke Marketplace Pertukaran Asing Switzerland.Pasaran ini menyediakan kolam kecairan terbesar ECN forex spot dan CFD yg disediakan untuk bank bank komersial,Badan badan dana lindung nilai,Insttitusi pelaburan,bank bank pelaburan,syarikat koperat dan induvidual.

Marketplace Forex Switzerland (SWFX) adalah penyelesaian teknologi untuk perdagangan Forex menggunakan modal pasaran berpusat terpancar.Kerjayaan pelancaran adalah hasil daripada usaha pengstukturan dalaman teknologi IT - MIG Bank didalam mencari penyelesaian dan menjalinkan kerjasama erat dengan bank-bank yg terpilih dan lain-lain institusi kewangan seluruh dunia.

Inovativ terkini sistem Auto Trade (EA) yang menjalankan urusniaga dagangan pasaran Silver dan Emas dalam talian menjamin pulangan 15% - 30% keuntungan lumayan tampa henti 24jam/5 hari seminggu 20 hari sebulan.

- ketulusan maklumat sejarah transaksi data
- ketulusan maklumat kecairan
- ketulusan pilihan 100% kepada ahli
- ketulusan luaran dan dalaman pengurusan akaun
- ketulusan pengurusan sistem programing
- Islamic Swap-Free Account
- Withdraw to local bank 15hb dan 30hb
- Advantage of the ECN-Marketplace,Millisecond Execution,Low Spread,ECN liquidity,Market Depth,Liquidity Provider

MIG BANK is authorised by the Swiss Financial 
Market Supervisory Authority (FINMA)
1. JPMogan 2.BARCLAYS 3.BNP PARIBAS 4.Deutsche Bank 5.Bank of America 6.NOMURA 
7. Goldman Sachs 8.HSBC Bank

Most Transparent Forex Broker / World Finance Forex Exchange Awards


Terbaik di planet bumi masa kini www.cybertrustfx.com ...ROI 15%-30% ,sponsor 10% ,unilevel 7 level , pairing 10% , flushing bonos sebelah kaki besar 10%.....modal terbaik usd 1000 dan keatas

Cuma EMAILKAN ke
xermduo@gmail.com

Atau Lengkapkan borang dibawah ini
1. Nama
2. IC
3. Email
4. Alamat
5. No Tel

Invest jer nanti tengok apa kan jadi akaun kita. duit masuk walaupun kita tengah sibuk dengan biz lain...

Untuk mendapatkan lebih banyak income secara pasif....masuk dengan 1000usd, kita layak untuk mendapat overriding bonus sehingga 7 level ke bawah.
1 kaki gajah pon di kira 10% lagi syarat berlaku 1 pair dlm sebulan..sebelum flushing..
Untuk yang serius nak JANA DUIT. boleh terus daftar untuk bersama-sama kami sebagai kumpulan perintis...
Terima kasih...





salah satu bonus unilevel yang telah masuk akaun jaimon85

Apabila Sudah Membuat Pelaburan.



1.   Modal dapat balik kalau dah tak nak join dalam 5 hari bekerja.
2.   Withdraw setiap 15hb dan 30hb setiap bulan.
3.   Min withdraws 200usd
4.   Cash withdraw 25usd setiap transaksi tak kira.
5.   Berapa dolar pun anda withdraw.
6.   Join rate RM3.50 dan withdraw ikut rate semasa ROI bulanan 15%-30% sehingga bila-bila sekiranya ada downline anda akan dapat bonus sponsor, bonus pairing dan bonus unilevel.


PENERANGAN JELAS
KENAPA ANDA PERLU SERTAI CTFC
http://www.cybertrustfx.com/

CTFC INFO JUTAWAN 2013 hingga SELAMANYA..

Rate beli Rm3.50 - 1 Usd 
Rate jual balik 1 Usd = RM 3.00

Dari Kecil kita di ajar menabung. CTFC adalah investment jangka panjang Umpama tabung untuk masa depan anda. Pelaburan Jangka pendek tidak boleh menjadi sandaran yg tepat untuk anda BERJAYA. Anggaplah Income Pelaburan jangka pendek utk kehidupan seharian anda dn pelaburan jangka panjang utk Masa depan anda.

Anda pilih di mana tempat ANDA ??! Adakah anda seorang yg PASIF !! PASIF !! dan PASIF !! hanya mahu menerima dividen setiap Bulan ? Atau Anda menempa Kejayaan utk bersama CTFC dgn Meramaikan rangkaian anda ???!!! PILIHlah.. Tgk di BAWAH.. KEPUTUSAN ANDA!! PILIHAN ANDA !! Anda yg tentukan KEHIDUPAN anda AYAH Cuma bagi JALAN utk anda BERJAYA.

1: kalau ANDA nak pasif : tak mau menaja.. 
ambil pakej 1 akaun USD 1000 ke atas
sbb cuma makan dividen sahaja setiap bulan dari
15 % - 30% sebulan
pakej ni USD 1000 = RM 3500
cth bulan Feb dividen ROI = 17 % 
simpanan USD 1000 x 17% = USD 170 = RM 510 income bulan februari 
(rate 3.0)

-------------------------------------------------------------------------------------
2: Kalau ANDA nak buat networking = Menaja ( Recomended )
Kelebihan : Entitled Utk semua bonus.
1: Bonus sponsor 10%
2: Bonus Pairing 10 % ( Flushing bonus )
3: Bonus unilevel sehingga 100% sebulan ( sila rujuk file )
4: Bonus Global Infinity group 10 %
5: ROI ( dividen bulanan) 15 % - 30%

Pendapatan Akaun Sendiri 
Buka sekurang2nya 3 akaun. Mulakan dgn
akaun 1 = USD 1000 = RM 3500
akaun 2 = USD 200 = RM 700
akaun 3 = USD 200 = RM 700
Total RM 4900
sebabnya CTFC konsep kaki gajah.. kalau networking jalan sebelah pun dpt pairing. so Kalau buka 3 akaun.. skrg2nya ANDA akan dpt makan pairing dgn 2 akaun..so pendapatan bertambah dgn cepat. Dan untuk akaun USD 1000 akan entitled utk smua bonus.

cth bulan feb dpt 17 % dividen , u ada 3 akaun di ats :

akaun 1 = USD 1000 x 17 % = USD 170 = RM 510 (rate 3.0 )
akaun 2 = USD 200 x 17% = USD 34 = RM 102
akaun 3 = USD 200 x 17% = USD 34 = RM 102
Total income bulan Feb = USD 238 = RM 714 

RM 714 utk ROI bulanan sahaja , Dah balik modal akaun 2,.. kalau dividen yg sama bulan depan.. akaun 3 dh balik modal.. atau pun boleh topup akaun 2 @ 3 bagi cukup USd 1K pulak.
----------------------------------------------------------------------------------

Pendapatan 2 - Dari tajaan , Ontime dpt duit lps sign up prospek
Kalau anda menaja : Bonus sponsor 10% 
= Taja USD 1000 ( RM3500 ) anda dpt USD 100 ( RM 300- RM 350 ) 
Kalau anda ada goal..dan punya impian utk berjaya 
target closed 10 org prospek sebulan dgn join USD 1000 x 10 org = USD 10000
Anda akn dpt bonus tajaan USD 1000 sebulan = RM 3000- RM3500 

Bulan depan Jika setiap 10 org yg anda taja tadi menaja prospek mereka, anda dh boleh senang dgn terima Bonus unilevel bulan depan
utk level 1 = 30% dan level 2 = 20 %
ini bermakna :
ukt level 1 direct prospek.. income mereka setiap bulan anda akn dpt 30% 
ukt level 2 direct prospek.. income mereka setiap bulan anda akn dpt 20% 
utk Level 3 - level 7 direct prospek .. income mereka setiap bulan anda akn dpt 10%

Sgt Hebat.. CUma anda perlukan perancangan dn Jangan segan utk bertanya dn berbincang apa Plan anda utk berjaya dgn CTFC . Tanpa strategi dan perancangan utk ber NETWORKING anda masih di takuk yg lama iaitu HANYA menunggu dividen bulanan. Sedangkan CTFC menawarkan Bonus2 yg menarik utk kejayaan KITA >>> 

JIKA ANDA SANGAT BERMINAT !! 
INI lah MASAnya utk anda Mulakan LANGKAH !! 
KERUGIAN adalah mainan utk networker .. 
Tapi KEJAYAAN dlm sesuatu 
PROGRAM adalah Nikmat utk SELAMAnya..



Pesanan Saya

Kalau Takut Rugi

Jangan Bicara Tentang Perlaburan
Perlaburan Strategi Kehidupan Masa Kini
Kalau Anda Serius, Ada Modal, Berani Terus Hubungi Saya. Kepada Yang Nak Duit Hari-Hari Sahaja Yang Saya Akan Layan.

Untuk lawati dan info terbaru sila ke sesawang berikut

CYBER TRUST FUND CORP

dan ingin melihat info ringkas sila muat turut

KLIK DISINI



Name:
IC No#
Email Address:
No Telefon:
Alamat :
Hak Milik Jana Duit.

Ibu pejabat CybertrustFX di Zurich, dan syarikat itu telah menjalankan perniagaan sejak 2010. Kebanyakan broker forex pengurus dana menggunakan model hibrid broker supaya mereka dapat menyediakan perkhidmatan kepada setiap peringkat pelabur dan peniaga. Dengan pengurusan akaun FTA kami kebanyakan inverstor kami boleh mempunyai privillages yang sama untuk memasuki pasaran forex dengan sepenuhnya coverag pulangan keuntungan.
Ini dana pengurus pertukaran asing menyokong empat jenis pembayaran: transfer, kad kredit dan PayPal, LR hanya untuk negara yang dipilih
Semua urusan cukai sehingga kepada pelabur dan peniaga. CybertrustFX tidak menahan sebarang cukai daripada keuntungan anda.
Bagi urus niaga yang tidak kuasa dua pada akhir hari, Dengan FTA Swap Bebas-CybertrustFX akaun kami mempunyai perjanjian eksklusif dengan pembekal kecairan kami untuk menutup semua kos untuk bayaran faedah. Ia untuk pelanggan Islam yang lebih suka membayar caj komisen daripada melanggar Islam dengan menanggung caj faedah.

CybertrustFX adalah salah satu daripada Pengurus Dana Forex global yang terkemuka. CybertrustFX adalah sebahagian daripada kumpulan Siber Perbadanan Tabung Amanah syarikat yang digabungkan kelihatan selepas lebih 100,000 akaun yang aktif perdagangan * seluruh dunia.
CybertrustFX adalah LLC Eropah dikaitkan dengan Cyber ​​seluruh dunia Perbadanan Amanah operasi Kumpulan Wang yang juga menjalankan perniagaan di United Kingdom, Jerman, Emiriah Arab Bersatu, Rusia, India dan China. CybertrustFX adalah salah satu yang dipilih atas pengurus dana forex yang menyediakan menguruskan akaun perkhidmatan dana dengan kos yang rendah untuk berdagang di CFD dengan pelan manfaat lain menawarkan, di mana anda boleh bertemu akaun deposit minimum yang direka untuk mengelakkan dabblers kasual. CybertrustFX menyediakan pelbagai kaedah pembayaran dan penyelidikan berkualiti tinggi, pendidikan, teknologi dan sokongan pelanggan.
Dengan akaun deposit minimum $ 200, anda boleh mempunyai akaun FTA dan CybertrustFX akan berdagang untuk u dengan saiz lot minimum 0.01 (1,000 pasangan mata wang). Dengan kolam renang akaun pengurusan kepakaran sistem kami, bahawa mengapa kita boleh menjana dan diedarkan semua keuntungan di kalangan pelanggan kami dengan rendah


Emas adalah wang sahaja yang tidak pernah gagal dalam sejarah 5,000 tahun digunakan oleh manusia.
Pada masa ini, hanya ada cukup gred pelaburan emas boleh didapati di Bumi untuk setiap orang yang masih hidup telah 1/3rd daripada ounce.  Masa dan lagi sepanjang sejarah manusia, emas telah dinilai semula kepada akaun untuk semua mata wang yang berlebihan dalam edaran.
Hari ini, untuk mengambil kira semua dolar Amerika dicetak oleh Federal Reserve, emas akan perlu dinilai semula pada $ 15,000 setiap kali ounce.In krisis, emas adalah pelaburan yang paling selamat yang juga mempunyai potensi besar untuk meningkatkan kekayaan anda.
Emas adalah pelaburan yang benar-benar peribadi dan tanpa nama yang juga sangat mudah alih.


Terdapat kini kurang gred pelaburan perak boleh didapati di Bumi bagi pelabur untuk membeli daripada ada adalah emas.
Hari ini, terdapat hanya cukup gred pelaburan perak di Bumi bagi setiap orang untuk mempunyai 1/14th sebuah ounce.Silver adalah 'logam keajaiban'. Ia adalah kedua hanya kepada minyak sebagai komoditi yang paling berguna di dunia.
Selain daripada wang, perak mempunyai beribu-ribu kegunaan perindustrian penting. Perak adalah yang paling elektrik konduktif, haba konduktif, dan logam reflektif di planet yang tidak mempunyai pengganti yang diketahui
Bagi 30 tahun yang lalu, dunia telah digunakan perak lebih daripada telah dilombong, dan inventori perak hari ini adalah berhampiran semua peringkat rekod masa yang rendah.


Berjuta-juta pedagang di seluruh dunia yang pelbagai pendidikan, modal permulaan, umur, masa yang ada untuk perdagangan, semua mempunyai peluang dan kemungkinan untuk menjana keuntungan dalam Forex (Foreign Exchange), Niaga Hadapan, Kontrak untuk Perbezaan dan lain-lain pasaran kewangan global hanya dengan menekan daripada beberapa kunci pada papan kekunci PC mereka dan menghantar pesanan melalui internet. Sebagai contoh, perolehan harian Pasaran FX mencapai rekod 3 bilion dolar, yang jauh melebihi penunjuk yang sama Bursa Saham utama Global.

24-jam Pasaran
Pasaran Forex adalah lancar 24-jam pasaran yang terbuka dari hari Ahad di 22:00 GMT hingga Jumaat pada 21:00 GMT. Dengan keupayaan untuk berdagang semasa Amerika Syarikat, Asia dan pasaran jam Eropah, pedagang mempunyai kelebihan menyesuaikan jadual dagangan mereka sendiri.

Pelaksanaan Rapid Perintah Pasaran Rapid Emas & Pertukaran Mata Wang
bangga dalam berusaha untuk menawarkan beberapa pelaksanaan yang terbaik dalam semua keadaan pasaran. Kami menawarkan pelaksanaan pesat dan akan membuat usaha terbaik kita untuk mengisi perdagangan anda pada harga yang diminta. Pada stesen dagangan FX, pedagang melaksanakan terus off masa sebenar harga streaming.

Jualan pendek tanpa uptick
Tidak seperti pasaran ekuiti, tidak ada sekatan ke atas jualan singkat dalam pasaran mata wang. Peluang perniagaan yang wujud dalam pasaran matawang tanpa mengira sama ada seorang peniaga adalah panjang atau pendek, atau cara yang pasaran bergerak. Sejak perdagangan mata wang sentiasa melibatkan membeli satu matawang dan menjual yang lain, tidak ada berat sebelah struktur kepada pasaran. Oleh itu, seorang pedagang mempunyai akses yang sama untuk berdagang dalam pasaran yang semakin meningkat atau jatuh.

Pasaran Ekuiti: Membuat Peralihan kepada Forex
Pasaran ekuiti boleh digunakan sebagai penunjuk utama untuk pergerakan dalam pasaran Forex. Seperti teknologi telah membolehkan lebih mudah dengan pengangkutan modal, melabur dalam pasaran ekuiti global telah menjadi jauh lebih layak. Oleh itu, pasaran ekuiti rali di mana-mana bahagian dunia berfungsi sebagai peluang yang ideal untuk semua, tanpa mengira lokasi geografi.
Keputusan ini telah menjadi satu hubungan yang kuat antara pasaran ekuiti negara dan mata wang: jika pasaran ekuiti meningkat, dolar pelaburan yang datang dalam untuk merebut peluang. Selain itu, kejatuhan pasaran ekuiti akan mempunyai pelabur-pelabur domestik menjual saham mereka daripada syarikat-syarikat yang diniagakan secara awam tempatan hanya untuk merebut peluang-peluang pelaburan di luar negara.




Pengurusan Risiko

AMARAN RISIKO

Perdagangan mata wang asing adalah satu peluang yang mencabar dan berpotensi menguntungkan bagi pelabur yang berpendidikan dan berpengalaman. Walau bagaimanapun, sebelum membuat keputusan untuk mengambil bahagian dalam pasaran Forex, anda perlu berhati-hati mempertimbangkan objektif pelaburan anda, tahap pengalaman dan selera risiko. Paling penting, jangan melabur wang anda tidak mampu kehilangan.
Terdapat pendedahan yang besar kepada risiko di mana-mana urus niaga pertukaran asing. Mana-mana transaksi yang melibatkan mata wang melibatkan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, potensi untuk mengubah keadaan politik dan / atau ekonomi yang mungkin menjejaskan harga atau kecairan mata wang. Selain itu, sifat leverage dagangan FX bermakna bahawa mana-mana pergerakan pasaran akan mempunyai kesan ke atas dana anda disimpan di berkadaran sama dengan faktor memanfaatkan.
Ini boleh berfungsi terhadap anda serta untuk anda. Kemungkinan wujud bahawa anda boleh mengekalkan jumlah kerugian dana margin awal dan dikehendaki untuk mendepositkan dana tambahan untuk mengekalkan kedudukan anda. Jika anda gagal untuk memenuhi apa-apa panggilan margin dalam masa yang ditetapkan, kedudukan anda akan dibubarkan dan anda akan bertanggungjawab untuk sebarang kerugian yang terhasil. Pelabur boleh mengurangkan pendedahan mereka kepada risiko dengan menggunakan mengurangkan risiko strategi seperti 'stop-loss' atau 'had' pesanan.
Terdapat juga risiko yang dikaitkan dengan menggunakan internet berasaskan perjanjian pelaksanaan perisian aplikasi termasuk, tetapi tidak terhad, kegagalan perkakasan dan perisian dan kesukaran komunikasi.
PENGURUSAN RISIKO
Pasaran Forex adalah pasaran terbesar dan paling cair kewangan di dunia. Sejak angkatan makroekonomi adalah salah satu daripada pemacu utama nilai mata wang dalam ekonomi global, mata wang cenderung untuk mempunyai corak trend yang paling dikenal pasti.
Oleh itu, pasaran Forex adalah pasaran yang sangat menarik untuk peniaga-peniaga yang aktif, dan mungkin di mana mereka harus menjadi yang paling berjaya. Walau bagaimanapun, kejayaan telah terhad terutamanya untuk sebab-sebab berikut:
Ramai pedagang datang dengan harapan palsu potensi keuntungan, dan kekurangan disiplin yang diperlukan untuk dagangan. Perdagangan jangka pendek tidak adalah permainan seorang amatur dan bukan cara yang kebanyakan orang akan mencapai kekayaan dengan cepat. Hanya kerana perdagangan Forex mungkin kelihatan eksotik atau kurang memahami maka pasaran tradisional (ekuiti iaitu, niaga hadapan, dan lain-lain), ia tidak bermakna bahawa peraturan kewangan dan logik mudah digantung. Kita tidak boleh berharap untuk membuat keuntungan yang luar biasa tanpa mengambil risiko yang luar biasa, dan yang bermakna penderitaan prestasi perdagangan yang tidak konsisten yang sering membawa kepada kerugian besar. Mata wang perdagangan tidak mudah, dan peniaga banyak dengan tahun pengalaman masih menanggung kerugian berkala. Salah satu mesti sedar perdagangan yang mengambil masa untuk menguasai dan terdapat sememangnya tiada jalan pintas kepada proses ini.
Aspek yang paling menarik perdagangan Forex adalah ijazah tinggi leverage yang digunakan. Leverage nampaknya sangat menarik kepada orang-orang yang mengharapkan untuk menjadikan jumlah wang yang kecil ke dalam jumlah yang besar dalam tempoh yang singkat. Walau bagaimanapun, leverage adalah pedang bermata dua. Hanya kerana satu lot ($ 10,000) mata wang hanya memerlukan $ 100 sebagai deposit margin minimum, ia tidak bermakna bahawa seorang peniaga dengan $ 1,000 dalam akaun beliau seharusnya mudah dapat untuk berdagang 10 lot. Satu lot adalah $ 10,000 dan harus dianggap sebagai pelaburan $ 100,000 dan bukan $ 1000 meletakkan sebagai margin. Kebanyakan peniaga menganalisis carta dengan betul dan meletakkan dagangan wajar, tetapi mereka cenderung untuk lebih memanfaatkan diri mereka (mendapatkan dengan kedudukan yang terlalu besar untuk portfolio mereka), dan sebagai akibatnya, sering berakhir sehingga terpaksa keluar kedudukan pada masa yang salah .
Sebagai contoh, jika nilai akaun anda adalah $ 10,000 dan anda meletakkan perdagangan untuk 1 lot, anda berada dalam kuasa, memanfaatkan diri 10-1, yang merupakan tahap yang sangat penting leverage. Pengurus wang yang paling profesional akan memanfaatkan tidak lebih 3 atau 4 kali. Trading secara berperingkat kecil dengan berhenti perlindungan pada kedudukan anda akan membenarkan satu peluang untuk berjaya dalam perdagangan Forex.



Trading Platform

Gambaran keseluruhan
Terdapat sebilangan besar perisian dan platform dagangan yang disediakan kepada peniaga. Beberapa platform ini menawarkan sangat berkesan, penyelesaian yang kompeten untuk masalah-masalah yang dihadapi oleh peniaga, manakala yang lain adalah hampir tidak mampu memenuhi keperluan asas analisis dan persembahan maklumat.
Mujurlah, platform MetaTrader dengan versi terbaru MT4 menjadi lebih dan lebih popular dengan broker hari ini, menawarkan satu penyelesaian yang sangat baik dan inovatif kepada masalah forex trading sambil menetapkan bar pada tahap yang sangat tinggi bagi tawaran lain di pasaran.
MT4 akan datang dengan alat-alat asas seperti RSI atau purata bergerak, ditambah Fibonacci, Ichimoku awan, dan petunjuk Alligator, bersama-sama dengan semua item yang standard seperti petunjuk siri berasaskan untuk membantu anda memenangi perdagangan. Juga mewujudkan petunjuk anda sendiri, atau bahkan memasang dan menggunakan alat yang dicipta oleh peniaga-peniaga rakan-rakan dalam talian. Anda boleh mendapatkan ia percuma untuk akaun demo pertama anda atau akaun dagangan sebenar. Hanya meminta broker anda bagaimana untuk mendapatkan ia.
Kelebihan utama platform MetaTrader 4 adalah gabungan yang sangat berjaya fungsi besar dengan mudah yang luar biasa penggunaan ditambah perdagangan yang stabil dan selamat pengalaman. Antara muka yang mudah dan elegan platform menyembunyikan ciri-ciri yang berkuasa yang ditawarkan olehnya kepada kedua-dua peniaga profesional dan novis.

Sehingga hari ini, MetaTrader 4 adalah salah satu platform dagangan paling inovatif dan berkuasa. Ia melebihi performa dan menonjol daripada persaingan - mesin purata MetaTrader 4 boleh berkhidmat lebih 10,000 peniaga bekerja dengan beberapa akaun serentak. Pelayan adalah mampu memproses berpuluh-puluh instrumen kewangan yang berbeza dengan sejarah sebut harga akan kembali bertahun-tahun.
Dari sudut teknikal, platform MetaTrader 4 adalah lebih banyak daripada hanya state-of-platform seni perdagangan yang menggunakan IT amalan terbaik industri dan perkembangan terbaru. Seni bina diedarkan, sistem keselamatan yang teguh, perdagangan mudah alih mudah, dan perdagangan automatik yang inovatif adalah beberapa kecekapan teras yang memberikan MetaTrader 4 kelebihan menarik yang kompetitif, sekali gus menawarkan penyelesaian yang sempurna untuk keperluan dagangan yang paling mencabar. Antara kelebihan utama yang kompetitif MetaTrader 4 adalah pelbagai mata wang dan sokongan multi-bahasa, keberkesanan dan prestasi, kebolehpercayaan dan keselamatan.
Kelebihan ini telah dibuat MetaTrader 4 platform dagangan yang paling popular di dunia. Hakikat bahawa beratus-ratus syarikat broker dan peniaga memilih MetaTrader 4 adalah bukti terbaik bahawa ia memberikan nilai yang cemerlang dan memenuhi harapan mereka.

MetaTrader 4 terminal dagangan untuk Windows mempunyai mudah, antara muka intuitif yang mudah untuk mana-mana pengguna baru untuk menggunakan intuitif. Ia membolehkan kawalan penuh urus niaga melalui Internet, meletakkan pesanan belum selesai, analisis kewangan, masa sebenar berita pasaran dari agensi maklumat terkenal di dunia - Dow Jones Newswires, serta memberikan pengguna cara yang mudah untuk membangunkan strategi perdagangan automatik mereka sendiri. Selain itu, dengan perhatian yang besar dibayar kepada keselamatan dan kerahsiaan semua pemindahan data, akaun perdagangan anda sentiasa dilindungi dari sebarang gangguan

MANTAP tahun pertama terus boleh jd Jutawan Pasif tampa buat apa-apa hanya simpan wang di cybertrust .Penawaran terbaik pada rakan-rakan, anda ada alternetif ke Real Investment gold/silver CYBER TRUST FUND CORP,World Leading Fx Trrading Management System. MIG Bank menawarkan akses terus ke Marketplace Pertukaran Asing Switzerland.Pasaran ini menyediakan kolam kecairan terbesar ECN forex spot dan CFD yg disediakan untuk bank bank komersial,Badan badan dana lindung nilai,Insttitusi pelaburan,bank bank pelaburan,syarikat koperat dan induvidual.
Marketplace Forex Switzerland (SWFX) adalah penyelesaian teknologi untuk perdagangan Forex menggunakan modal pasaran berpusat terpancar.Kerjayaan pelancaran adalah hasil daripada usaha pengstukturan dalaman teknologi IT - MIG Bank didalam mencari penyelesaian dan menjalinkan kerjasama erat dengan bank-bank yg terpilih dan lain-lain institusi kewangan seluruh dunia.
Inovativ terkini sistem Auto Trade (EA) yang menjalankan urusniaga dagangan pasaran Silver dan Emas dalam talian menjamin pulangan 15% - 30% keuntungan lumayan tampa henti 24jam/5 hari seminggu 20 hari sebulan.
- ketulusan maklumat sejarah transaksi data
- ketulusan maklumat kecairan
- ketulusan pilihan 100% kepada ahli
- ketulusan luaran dan dalaman pengurusan akaun
- ketulusan pengurusan sistem programing
- Islamic Swap-Free Account
- Withdraw to local bank 15hb dan 30hb
- Advantage of the ECN-Marketplace,Millisecond Execution,Low Spread,ECN liquidity,Market Depth,Liquidity Provider
MIG BANK is authorised by the Swiss Financial 
Market Supervisory Authority (FINMA)
1. JPMogan 2.BARCLAYS 3.BNP PARIBAS 4.Deutsche Bank 5.Bank of America 6.NOMURA 
7. Goldman Sachs 8.HSBC Bank
Most Transparent Forex Broker / World Finance Forex Exchange Awards
Terbaik di planet bumi masa kini www.cybertrustfx.com ...ROI 15%-30% ,sponsor 10% ,unilevel 7 level(100%),pairing 10% , flushing bonus sebelah kaki besar 10%.....modal terbaik usd 1000 dan keatas, (x listing, x perlu ke IPO, modal sekali dpt sampai bila bila,boleh di keluarkan selepas 3 bln jika x beminat)....pasif income hanya simpan wang anda d cybertrust cth (rm10500 blnan dpt rm1575-rm3150),(rm49500 blnan dpt rm7550-rm14700),(rm100k blnan dpt rm15k-rm30k),(rm500k blnan dpt rm75k-rm150k)....setahun terus jd jutawan senyap...segera bertindak!!!





P/S : Setiap pelaburan mempunyai risiko risiko tersendiri. Segala apa yang berlaku adalah tanggungjawab anda sendiri. dari pihak saya tidak akan menanggung segala kerugian anda. Dengan ini pesanan saya PLAY SMART :)


Apr 26 2013 12:00AM 

CYBERTRUSTFX CREDIT FUND WITHDRAWAL ANNOUNCEMENT 

To All Investor Members,

Credit Fund Withdrawal

StartingFrom 30th April 2013 Cybertrustfx gladly to announce that all members investoralready can make their credit fund withdrawal by filling up the withdrawal forminside their member dashboard.

Beforesubmitting your credit fund withdrawal you must email to us photocopy scan ofyour government ID and others requirement document requested for accountverification at support@cybertrustfx.com .All your data based information will be securely keeping under our A.S.D.G monitoring system to detect any unmatch data provided by members before theapproval report release by our accountdepartment .

REMINDER: AnyUnmatch filling data will be rejected by our system automatically, please fill up your data profile properly.


Term And Condition,

Date Of Credit Fund Withdrawal: Based on YourCountry G.M.T.

On 15date of every month
On 30date of every month (monthly closing date)


Allmember have 1 day to make creditwthdrawal, After that day mention, our A.S.D.G system will be automatically lock and all member investor have to wait for the next payment date for withdrawal.

International Payment method

MinimumWithdrawal USD200 Charges fee USD25, minimum credit account balance must notless than USD225 for withdrawal. The credit withdrawal fund will take about 3-5business day process.

Local Payment Method

Minumumwithdrawal USD200 charges fee USD15, minimum credit account balance must notless than USD215 for withdrawal. The credit withdrawal fund will take about 1-3 business days for process.

Anyinquiry message, don’t hesitate to send us an email to our support@cybertrustfx.com


Cyber Trust Fund Corporation
Worlds Leading Fx Management Trade System.

Thank You

BestRegard
Head of Management Cybertrustfx



Saturday, 5 January 2013

Relative Strength Index (RSI) - Chart Indicators


Gambaran keseluruhan

Kekuatan Relatif Indeks pengayun telah dibangunkan oleh J. Welles Wilder

RSI adalah salah satu penunjuk momentum yang biasa digunakan (pengayun) untuk analisis teknikal. Sila ambil perhatian bahawa penjelasan di sini memberi tumpuan untuk perdagangan Forex tetapi sama adalah sama sah untuk saham atau mana-mana perdagangan komoditi.

Isyarat yang diberikan oleh RSI adalah seperti berikut:

Bagaimana Untuk Perdagangan Dengan RSI?

RSI isyarat atau Kekuatan Indeks relatif menjana adalah untuk kedudukan overbought dan oversold. Sila ambil perhatian bahawa keadaan overbought dan oversold hanya perlu dianalisis apabila pasaran sedang berjalan ke dalam pelbagai dan tiada trend yang jelas.


1) Petunjuk RSI - keadaan overbought:

RSI menunjukkan bahawa masa untuk menjual pendek.

2) RSI - Untuk keadaan oversold:

RSI menunjukkan bahawa masa untuk membeli.

Seperti yang disebutkan di atas, sila tidak bahawa RSI (indeks kekuatan relatif) berfungsi dengan baik apabila pasaran bergerak dalam julat tetapi memberikan isyarat palsu apabila pasaran dalam trend iaitu yakin (trend menaik) atau Bearish (trend menurun). Anda boleh menggunakan ADX untuk menganalisis jika pasaran adalah dalam lingkungan atau mempunyai trend.

Bacaan RSI antara 0-100.
1) Apabila RSI menghampiri 30 atau pergi di bawah 30, isyarat bahawa pasangan mata wang oversold dan ia mungkin masa untuk membeli sepasang.

2) Apabila RSI menghampiri atau melintasi 70 dan pergi di bawah, isyarat bahawa pasaran overbought dan ia mungkin masa untuk menjual pendek.
Bagaimana untuk Menggunakan RSI?



Dalam carta di atas untuk EUR / USD di mata A, B, C, D dan E RSI adalah sama ada hampir 70 atau lebih 70. Titik B, C, D, E (pada bahagian bawah carta) ketika pasaran sedang berjalan dalam julat (sisi). Oleh pelbagai yang kita maksudkan bahawa tidak ada atas atau bawah trend.

Menegak garisan kuning menghubungkan kedua-Indeks Kekuatan Relatif (RSI) tahap harga pada carta candlestick di atas.

Jika anda melihat mata sama A, B, C, D, E pada carta (atas) anda akan melihat bahawa harga akan turun selepas menyentuh perkara ini. Jadi jika akan kita pendek dijual apabila harga berada di A, B, C, D atau E, ia akan dijana keuntungan pasaran menurun kemudiannya.

Begitu juga titik X, Y (di bawah) adalah mana RSI sama ada hampir tahap 30 atau telah pergi di bawah paras 30.

Garisan merah menegak menghubungkan tahap ini RSI harga pada carta di atas.

Jika anda notis mata sama X dan Y pada carta lilin melekat (atas) anda akan melihat bahawa pasaran bangkit kembali kemudiannya iaitu naik selepas menyentuh mata (points X & Y). Jadi, jika kita membeli apabila harga berada di X atau Y, kita akan berakhir dengan keuntungan kerana ada satu langkah menaik selepas itu.

RSI-Apabila kepada Gunakan?

RSI harus digunakan apabila terdapat pergerakan sisi tanpa trend.

Anda boleh menggunakan ADX untuk melihat jika pasaran bergerak sisi (ADX di bawah 25 tahun) dan kemudian gunakan.

RSI dan ADX:



RSI Strategi Trading:

Pendekatan berhati-hati:
Beli apabila RSI naik 30 tanda, berenang kecil lagi dan datang di bawah 30 lagi (sebagai pembetulan kecil) dan kemudian datang kembali sehingga lebih kurang 30. Mengambil keuntungan apabila pasaran bergerak.
Jual apabila RSI pergi bawah 70 tanda, mengambil pembetulan untuk naik lagi dan kemudian datang bawah 70 lagi.
Membeli dan menjual pada crossover / isyarat yang pertama adalah tidak digalakkan dan kita perlu menunggu untuk pembetulan dan pengesahan semula.

Ia adalah mustahil bahawa apabila RSI naik, ia tidak melintasi atau menyentuh tahap 70 tetapi mula akan turun dari peringkat bawah 70 contohnya daripada biarkan berkata selepas ia mencapai tahap 65.

Begitu juga Ia adalah mustahil bahawa apabila RSI akan turun, ia tidak melintasi atau menyentuh tahap 30 tetapi mula naik dari paras melebihi 30 contohnya daripada biarkan berkata selepas ia mencapai tahap 35.

Dalam kes seperti ini, kita mungkin terlepas peluang untuk memasuki pasaran dan jika anda sudah bersedia untuk mengambil risiko yang lebih maka anda boleh memasuki pasaran hanya di bawah 70 (jualan singkat), apabila RSI akan naik atau hanya atas RSI 30 (membeli), apabila RSI akan turun.

Penetapan Tempoh Indeks Kekuatan Relatif

Tetapan yang agak digemari untuk RSI adalah 14 tempoh, yang bermakna jika kita untuk mengira RSI pada carta harian kita akan mengukur 14 hari, dan dalam kes carta jam, kita akan mengukur 14 jam. Tetapan lalai 14 adalah perkara biasa untuk beberapa penunjuk popular termasuk ADXwhich telah disebut di dalam penerangan ini.

Semak beberapa pemikiran mengenai menggabungkan RSI dan ADX
RSI dengan ADX, stokastik dan Pancaragam Bollinger
RSI dengan ADX, SAR, dan MACD

Kami menjelaskan RSI (Kekuatan Indeks relatif) penunjuk untuk analisis teknikal konteks Forex tetapi berdiri sama baik untuk perdagangan saham atau mana-mana perdagangan komoditi.


Tuesday, 1 January 2013

Program Baru - Hubungi Saya



Salam 1 Malaysia diucapkan kepada semua pengunjung Jana Duit Anda.

Disini saya ingin memperkenalkan 1 lagi program yang amat teramat baru. 
dan bagaimana untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan begitu mudah.
saya tidak dapat memberikan lebih terperinci disini tetapi untuk lebih keterangan
anda perlu berhubung terus dengan saya di xermduo@gmail.com
dengan program baru ini berkemungkinan besar anda akan tertarik dan ia juga dapat memberikan 1 mafaat pulangan yang menarik menanti anda. Anda berminat boleh terus berhubung terus dengan saya. Jika anda benar2 mencari 1 pulangan yang dapat membantu sedikit sebanyak penyelesaian hutang-hutang anda hubungi saya terus. Jangan malu2 dan segan2 saya sedia membantu. Anda percaya atau tidak terpulang kepada anda sendiri. semua kemahuan dan keinginan adalah ditangan anda sendiri. 
Dengan menanti 21hari sahaja waktu bekerja tidak termasuk Sabtu dan Ahad 
secara automatik terus ke akaun bank anda. lihat....



Untuk menjadi kaya bukan mudah. Untuk menjadi senang bukan senang. ianya semua terletak diatas usaha anda. tetapi program ini tidak perlu mencari org. tidak perlu menjual barang dan tak perlu buat apa apa
ANDA NAK TAHU?? 


Saya tahu anda tertanya2 apakah bisnes tersebut bukan?? 
oklah saya terangkan dari awal hingga ke akhir.
Projek mega yang meletop yang diperkatakan masa kini adalah
KSM atau KOMUNITI SATU MALAYSIA

APAKAH BISNES YANG DIJALANKAN??

Bidang farmasi adalah khusus kepada penyediaan, pengedaran dan penjualan ubat-ubatan seluruh dunia. Penjualan ubat Antipsychotic mencecah USD 14.6 Billion setahun di Amarika. Syarikat-syarikat farmasi terbesar seperti Bristol-Myers Squibb, Eli Lilly, Pfizer, Astra Zeneca dan lain-lain terpaksa melantik 81,000 orang wakil jualan bagi memenuhi permintaan jualan & penyelidikan 4 teras (kaedah) utama telah dipersetujui iaitu Gifting, Detailing, Drug Sample dan Sponsoring Continuing Medical (CME). Untuk kita Komuniti Satu Malaysia yang berpusat di Singapura di rangka untuk memenuhi 4 kaedah tersebut.
Anda dipelawa menyertai program Affiliate ini sebagai pemangkin kepada wawasan seluruh dunia. Dengan menyertai komuniti ini, anda layak menerima tawaran eksklusif ini.

BAGAIMANA HENDAK SAYA SERTAI??

Ianya amat mudah. berikan saya
nama : karim bin rahman
no telefon : 012-5847549
email : karimjutawan@gmail.com
no akaun bank : 152475481524
jenis bank yang anda gunakan : maybank/cimb

APA PAKEJ2 YANG TERDAPAT DI KSM??

Pakej yang terdapat di KSM adalah
1 lot bersamaan RM220,00
Dalam masa 30hari waktu bekerja anda akan mendapat RM300,00
min lot yang wajib disertai 5 lot

1 LOT (RM220) X 5 LOT (MIN) = RM1100,00 (termasuk duit proses)
SELEPAS 30HARI ANDA ANDA AKAN DAPAT RM1500,00

MAXIMUN 50LOT SEHARI
50 LOT (RM11,000,00) (termasuk duit proses)
SELEPAS 30HARI ANDA AKAN DAPAT RM15,000,00

P/S : Setiap pelaburan mempunyai risiko risiko tersendiri. Segala apa yang berlaku adalah tanggungjawab anda sendiri. dari pihak saya tidak akan menanggung segala kerugian anda. Dengan ini pesanan saya PLAY SMART :)

Anda juga boleh melihat Testimoni ini terlebih dahulu





jamuan makan malam dengan ahli ksm













HUBUNGI SAYA SEKARANG

Saya tidak menjanjikan apa apa dari anda. tetapi terletak kepercayaan terhadap anda sendiri.
Anda yang mampu mengubahnya..

Update : 01-01-2013